Jezeřany - Maršovice ...obec na Jižní Moravě
Informace pro občany a návštěvníky
Zlatý erb 2011
Zlatý erb 2010
Zlatý erb 2009
Radek Sles, 10.03.2017
Aktualizováno: 19.06.2017

Výsledky MUŽI "A" - jaro 2017

Jezeřany-Maršovice : Hostim     1:1 (1:1)

Naši hráči měli skoro v celém utkání více ze hry, byli  skoro po celé utkání lepším mužstvem. Přesto po chybě našeho pravého obránce prohrávali 0:1. Do poločasu ale stačili vyrovnat po samostatné akci našeho stopera Aleše Klopara a jeho krásné střele z 20 metrů k tyči.
Druhá půle pokračovala opět pod taktovkou našich hráčů. Hned na začátku šel dvakrát na brankáře Jan Machala, ale nedal. Další tutové šance přicházely, ale žádná akce neskončila gólem. Tutovek bylo minimálně pět za druhý poločas. V poslední minutě jsme málem doplatili nato, že jsme chtěli stále získat tři body. Po našem rohovém kopu se hráči Hostimi zmocnili míče a upalovali na našeho brankáře. Naštěstí nezakončili dobře, tak jako naši útočníci. Opět jsme zbytečně ztratili dva body.

 

Hrádek : Jezeřany-Maršovice     2:2 (0:0)

Hrálo se ve slunečném, skoro letním počasí. Naši hráči měli zase více ze hry, ale v první půlce žádný gól nepadl. Ve druhé půlce to pokračovalo jako v první. Zdomácího celku zlobil nejvíce šikovný střední záložník, ale stále pálil z velké dálky a pořád nic.

V 62.min. se podařilo domácím vstřelit branku a měli ještě další nějaké šance, které neproměnili. Našim se podařilo srovnat v 83.minutě, kdy se po nevydařeném centru trefil Michal Kampas. Netrvalo dlouho a mohlo to být zase jinak. Rozhodčí si vymysleli PK za údajný faul ve vápně, ale brankář Karel Břinek PKzneškodnil. Domácí útočník ještě dorážel, ale z malého vápna přestřelil. Naši hráči se snažili rozhodnout utkání, protože domácím docházeli síly. To se jim po samostatné akci Michala Novotného podařilo, když z velkého vápna překonal domácího brankáře a bylo to 1:2 v 93.minutě. Po rozehrání domácích vypršel čas, který rozhodčí ukázal, ale hrálo se přes čas. Po faulu našeho hráč kopali domácí TK v 94.minutě a po zmatku v naší obraně domácí srovnali na 2:2. Nakonec zase ztráta dvou bodů.

Snad s Rakšicemi příští týden bude líp.

 

Jezeřany-Maršovice : Rakšice     3:0 (2:0)

Po celé utkání byli naši hráči lepší a konečně to dokázali i vstřelením třech gólů, i když šancí bylo na dalších pět. Po nějakých neproměněných šancích se ve 20.minutě trefil Rosťa Kroupa, po samostatném úniku a bylo to 1:0. Ve 34.minutě pískl hlavní rozhodčí PK proti hostujícímu celku a Vlastimil Trmal zvýšil na 2:0. Druhá půle začala z naší strany opět vlažně, ale hosté byli neškodní. Když už měli nějakoumenší šanci, tak jim to překazil Karel Břinek. Poslední gól padl v 87.minutě po pěkné akci Rostě Kroupy, který nabídl Kubovi Popelovi loženku do prázdné brány a bylo to 3:0. Hosty hodně podržel jejich brankář, který už toho odchytal hodně. Domácí diváci se dočkali vítězství přesně po půl roce na den, když se naposledy vyhrálo s Mor.Krumlovem 4:2 doma.

FK Znojmo B : Jezeřany-Maršovice   4:2 (3:1)

Domácím se na jaře příliš nedařilo, tentokrát podali dobrý výkon, byli úspěšní v kombinacích, ze kterých přicházely i šance. V první půli úspěšně zakončovali Jan Samek, David Černý a Daniel Kubále, ale první se trefil z TK už v 8. minutě Radek Šles. Po přestávce se hrálo už ve volném tempu. V jeho úvodu navyšoval náskok Marek Mössner. Naši hráči v sestavě hned bez čtyř opor základní sestavy se  pak s porážkou smířili, přesto se podařilo ještě Tomáši Soukopovi snížit na 4:2. Deset minut před koncem zápasu jsme neproměnili velkou šanci na ještě vylepšení výsledku.


Jezeřany-Maršovice : TJ Sokol Božice    2 : 0  (1:0)

Utkání se hrálo za stálého deště a ve velké zimě. Hřiště bylo perfektně připravené, hlavní rozhodčí Marek Horký také. Zaslouží pochvalu. Hosté byli v prvním poločase fotbalovější, ale své šance nevyužili. Naši hráči za celý první poločas pořádně nevystřelili na bránu hostujícího brankáře. Ohrožovali jej hlavně z rohových kopů. Po jednom, v polovině poločasu vstělil gól Jan Machala. Po 45.minutách byli všichni hráči, ale i diváci rádi, že se trochu zahřejí v útrobách kabin a pohostinství.
Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn, ale během poločasu přišlo i na vystřídání. Naši hráči byli o něco lepší, oproti 1.poločasu se dostávali do více brankových šancí. Skóre mohlo narůstat, ale brankář hostí skoro všechny šance domácím zlikvidoval. Na jednu ale nedosáhl, když se hlavou nemýlil Rosťa Kroupa. Z hostujícího celku byl nejlepší, nejfotbalovější a nejaktivnější Honza Kudlička. Body ale zaslouženě zůstali doma.

 

Starý Petřín : Jezeřany-Maršovice   4 : 4 (1:3)

Zápas dvou různých poločasů. Naši hráči domácí od začátku přehrávali a domácí se báli debaklu. Ale ve druhé půlce se zranil a musel vystřídat Jirka Majer a bylo to na naší hře znát. Domácí nejenom že během osmi minut stačili vyrovnat na 3:3, ale dali i čtvrtý gól a poprvé vedli. Milan Šles ale deset minut před koncem utkání alespoň vyrovnal z PK na 4:4. O ty čtyři branky se stejným dílem podělil Milan Šles a Rosťa Kroupa.

 

Jezeřany-Maršovice : TJ Družstevník Hostěradice   2 : 0  (0:0)

Přijelo k nám mužstvo, které je ohroženo sestupem do nižší soutěže, ale nehráli špatně. Měli výborného gólmana, který v první půlce hosty zachránil od minimálně třech gólů. Ve druhé půlce jsme hráli po větru a na svou stranu a bylo to znát. Měli jsme zase plno šancí, ale ke vstřelení branky nám bránil stále vynikající brankář hostí. V 76.minutě ale už byl překonán Milanem Šlesem z PK za ruku hostujícího obránce ve VV. Vedli jsme 1:0. Rosťa Kroupa měl tři šance ve druhé půli a proměnil až tu poslední, když po samostatné akci konečně překonal výborného gólmana - 2:0.To bylo čtyři minuty před koncem utkání.

 

Vlasatice : Jezeřany-Maršovice   1 : 8 (0:4)

Do zápasu jsme šli s tím, že dovezeme domů tři body. Hned ve třetí minutě domácí faulovali a z trestného kopu Radek Šles mířil do branky a domácí obránce se trefil hlavou do šibenice. Stále jsme domácí přehrávali, ale šance neproměňovali. Až ve 27.minutě prostřelil domácího brankáře Rosťa Kroupa. O 4.minuty později se prosadil Honza Machala. Do konce prvního poločasu se ještě trefil Michal Novotný. Poločas skončil 0:4. Do druhé půle nastoupil místo Honze Machale Kuba Popela a na post Michala Novotného nastoupil další Michal a to Bíla. Druhý poločas jsme zahájili opět tlakem na domácí obranu, ale v 52.minutě poslali domácí dlouhý pas za naši obranu a domácí útočník se nemýlil - 1:4. Mezi 60 a 63. minutou vstřelili góly Rosťa Kroupa, Martin Forman a hatrick docílil Rosťa Kroupa. Celkový účet zápasu dovršil Vlasťa Trmal, když dorážel z bezprostřdní blízkosti za domácího brankáře. Skóre mohlo být dvouciferné, kdyby rozhodčí uznal Rosťovi Kroupovi regulérní gól a zapískal jasnou penaltu na něho. Ale hlavní jsou tři body.

A teď nás čekají mužstva ze špice tabulky a to v neděli dopoledne Únanov, za týden do Moravského Krumlova, doma s Mikulovicemi a zakončíme v Práčích.

 

Jezeřany-Maršovice : Únanov    1 : 1   (1:0)

Vyrovnané utkání skončilo zaslouženě dělbou bodů.
V prvním poločase hráli hosté po větru a vytvořili si slibné šance, jednou trefili spojnici tyče a břevna. Branku jsme vstřelili ale těsně před koncem půlky a to Rosťa Kroupa.
Druhou půli jsme hráli po větru a vytvářeli si hodně brankových příležitostí, ale ani ty největší neskončili gólem. Nedáš-dostaneš se ukázalo i v dnešním utkání, když po naší šanci nakonec dali gól hosté a srovnali na 1:1. Dobře zachytal náš gólman Broněk Lesonický, který zneškodnil pár šancí hostí. Hostům chytal "hráč" a také si vedl dobře. Když už byl překonán, zastoupili ho obránci.

 

Moravský Krumlov"B" : Jezeřany-Maršovice    0 : 1  (0:0)

V těžce poskládané sestavě vezeme z města Moravského Krumlova vydřené tři body.
Domácí mladí hráči od začátku běhali jak diví, ale v obraně dělali chyby a ve předu nepřesně zakončovali. Měli jsme několik šancí, ale všechny střely směřovaly vedle, nebo nad bránu domácího brankáře. Výborně napadali a vyhrávali souboje Michal Hájek a Kuba Popela. Ve středu pole makali výborně oba Michalové a oba Milanové. Obranu dobře vedl kapitán Radek Šles, před ním Vlasťa Trmal a na krajích Michal Kampas a "nestárnoucí" Radek Galáš. Bránu výborně hlídal Karel Břínek. Nula hovoří za vše. Jedinou branku vstřelil nadvakrát Milan Hájek. V 90.minutě běžel od poloviny hřiště sám na brankáře Kuba, ale bránu přestřelil.

 

Jezeřany-Maršovice : Mikulovice    2 : 2   (1:1)

Hrálo se tradičně za velkého větru. Hostům pomáhal v prvním poločase, měli více ze hry. Vstřelili první branku, ale Rosťa Kroupa do poločasu vyrovnal.
Do druhé půle jsme nastopili s větrem v zádech my a také jsme se ujali vedení. Opět se trefil Rosťa Kroupa. Hosté vyrovnali po vymyšlené penaltě. Ke konci zápasu běžel na branku hostí Jakub Popela, byl faulován ve velkém vápně, ale PK se nekopal. Špatně se hraje proti 12.

 

Jezeřany-Maršovice : Dobšice "B"    3 : 2   (0:1)

Hrálo se za krásného počasí. Bylo to pěkné utkání z obou stran. Šance se střídali na obou stranách. Rozhodčí nám neodpískal jasný PK za úmyslnou ruku obránce hostí a zachvíli se hosté ujali vedení 1:0. Tak skončil i první poločas.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním, že výsledek otočíme. Na gól se dlouho nečekalo. Rosťa Kroupa krásně našel Milana Šlese a ten nádhernou střelou překonal hostujícího gólmana. Srovnáno 1:1. Asi za deset minut opět prohráváme 1:2. Zase se střídají šance na obou stranách, když najednou Aleš Klopar vypustí nádhernou střelu od půlící čáry a ta zapadá za gólmanova záda. Opět srovnáno. Jak říkal Aleš:"Když už dám góla, tak se musí vyhrát." A taky to tak dopadlo. Po velkém tlaku na konci utkání kopal Radek Šles trestný kop a všudybyl Rosťa Kroupa tečuje míč do sítě. To bylo v 90.minutě a rozhodčí za chvilku ukončil tento pěkný zápas.

 

Práče : Jezeřany-Maršovice    1 : 2  (0:0)

Opět v těžce poskládané sestavě vezeme z Práčí vytoužené tři body. Ze"základu" chyběli zranění Aleš Klopar, Milan Šles, omluveni byli Jan Machala a Michal Novotný, dále chyběli Michal Bíla a Martin Forman. Díky patří hráčům z "B" týmu, kteří přijeli pomoct zdárně ukončit sezónu. Začali jsme výborně, měli jsme hned několik šancí, ale ani jedna neskončila gólem. Kluci bojovali a většinu utkání přehrávali domácí fotbalisty. Obranu dobře vedl kapitán Radek Šles, před ním Vlasťa Trmal a na krajích osvědčení Michal Kampas a opět "nestárnoucí" Radek Galáš. V brance vládl výborně  Karel Břínek. Do útoku od začátku nastoupili Rosťa Kroupa a Kuba Popela. V záloze hráli Milan Hájek, Tomáš Soukop, Tomáš Popela a "Bóďa" Lang. Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Naši bojovali a byli opět lepší domácích. Po trestném kopu Vlastimila Trmala, v 60.minutě, jsme vedli 1:0. Potom v 75.minutě po krásném průniku Rosti Kroupy a naservírování Kubovi Popelovi jak na zlatém podnosu se Kuba nemílil a bylo to 2:0. Do zápasu nastoupili ještě Pavel Neuwirth, Pavel Teplý, Martin Adámek, Marek Badin a Václav Šles.
Naši hráli pořád aktivně, za stálého povzbuzování našich FANS, hlavně z Loděnic. Udělali krásnou kulisu, ale rozhodčímu a domácím se to moc nelíbilo. V 80.minutě domácí korigovali a snížili na 2:1. Tak skončil i poslední zápas OKRESNÍHO PŘEBORU pro naše fotbalisty. Patří jim poděkování. Skončili na třetím místě, máme druhou nejlepší obranu v čele s brankářem, ale gólů jsme mohli dát o něco víc. Ale je to pěkné.

Tak a teď hurá na oslavu 60.výročí založení. Bolkova 11 nepřijede, asi se nás bojí. Ale my si fotbálek zahrajeme i bez nich. 

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Aktualizováno 19.06.2017
 

Czechpoint

Krizport
 
© Copyright 2008-2022 Klape, s.r.o.  |  správa stránek: Obec Jezeřany-Maršovice | Prohlášení o přístupnosti